All you need is a movie, ook als je ziek bent

​​Pathé Groningen en stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis organiseren op dinsdag 27 november een unieke benefietvoorstelling om geld in te zamelen voor een heuse kinderbioscoop in het UMCG.

(Tekst: UMCG)

Benefietvoorstelling

Bezoekers van de benefietvoorstelling krijgen een all-in-avond met een exclusieve voorpremière van de film All You Need Is Love, ontvangst met prosecco en als afsluiter een goodiebag. Om 19.15 uur is de ontvangst, om 20.00 uur start de film en om 22.00 uur is het einde van de film. Kaarten à €27,50 kunnen besteld worden op www.pathe.nl/benefietvoorstelling. De opbrengst van deze voorstelling wordt volledig gebruikt voor het realiseren van de kinderbioscoop in het UMCG.

Kinderbioscoop

Lekker naar de bioscoop met vriendjes, vriendinnetjes of met het gehele gezin. Super, maar voor zieke kinderen lang niet altijd mogelijk. En als deze kinderen niet naar de bioscoop kunnen, moet de bioscoop maar naar het ziekenhuis komen. Dus wordt er samen met Pathé Groningen in het kinderziekenhuis van het UMCG een heuse bioscoopzaal gemaakt. Met een groot filmdoek en comfortabele rode pluche stoelen waant iedereen zich ver weg van ziekte en ziekenhuis. Uiteraard is de zaal voor al onze patiëntjes toegankelijk, eventueel met bed en al.

Meerdere keren per jaar komen filmdistributeurs hun allernieuwste films tonen. Vrijwilligers begeleiden de patiëntjes met hun vrienden en familieleden naar hun plaats.​

Geef een reactie