Als Jumbo de baas is van jouw wijkteam

Iedere zaterdag doe ik mijn boodschappen bij Jumbo. Je kunt er voor alles terecht, tegen de laagste prijs en met de beste service. Dat garandeert Jumbo met de zeven zekerheden. Stel je eens voor dat Jumbo de baas is van jouw wijkteam?

(Tekst: Zorg en welzijn)

1. Euro’s goedkoper

Een belangrijk onderdeel van je werk is kostenbewustzijn. Je bent samen met collega’s altijd op zoek naar manieren om je werk slimmer te organiseren. Waarom? Je wilt zuinig omgaan met het geld van belastingbetalers. Dat mag nooit ten koste gaan van burgers. Samen met je collega’s doe je er alles aan om burgers honderd procent tevreden te stellen. Dus je bespaart niet op je activiteiten voor burgers.

2. Service met een glimlach

Je service naar burgers gaat altijd een stapje verder. Wil een eenzame mevrouw een kopje koffie drinken? Of wordt er gevraagd om de ramen te zemen? Dan doe je dat zonder morren. Je bent er om burgers van dienst te zijn. Natuurlijk zijn er ethische grenzen. Je geeft geen erotische massage aan een oude weduwnaar en je neemt natuurlijk geen geld en goederen aan. Als professional weet je wat wel en niet kan.

3. Voor al uw hulp en ondersteuning

Burgers kunnen voor al hun vragen bij jou terecht. Van eenzaamheid, aanvragen voor huishoudelijke hulp, opvoedtips voor pittige pubers tot schulddienstverlening. Jij bent het eerste aanspreekpunt. Weet je het antwoord niet? Of beschikken andere collega’s over meer deskundigheid? Dan zorg je ervoor dat de juiste hulp en ondersteuning wordt ingevlogen. Het van het kastje naar de muur sturen van burgers is een doodzonde.

Lees hier verder

Geef een reactie