Amaryllis Congres ‘Wie het weet mag het zeggen!’

De lerende praktijk van de sociale wijkteams

De Coöperatie Amaryllis, werkgever van 9 sociale (wijk)teams in de gemeente Leeuwarden organiseert van 23 t/m 28 mei 2016 het congres “Wie het weet, mag het zeggen!”, de lerende praktijk van de sociale wijkteams.

Het congres richt zich op bewoners, sociaal werkers, beleidsadviseurs, wethouders en professionals die werkzaam zijn binnen het sociaal domein. Tijdens het congres staat de ontwikkeling van de sociale wijkteams en het werken in en werken met het sociaal wijkteam centraal. Daarnaast wordt teruggekeken op 1 jaar decentralisaties: wat gaat goed, waarmee moeten we stoppen en waar moeten we vooral mee beginnen?

Amaryllis wil kennis delen

Leeuwarden loopt voorop in de veranderingen binnen het lokaal, sociaal domein. ‘We hebben gemerkt dat er veel behoefte is aan kennis over hoe we het hier in Leeuwarden doen en hoe we het sociaal domein hier in Leeuwarden vormgeven. Dat blijkt wel uit de vele aanvragen die we in 2015 hebben gekregen om in Leeuwarden te komen kijken. Deze kennis willen we graag delen”, aldus Henry de Boer, directeur van de Coöperatie Amaryllis.

Lees hier verder

Geef een reactie