Benefietconcert KWF Kanker Bestrijding in Leeuwarden

Benefietconcert voor KWF Kanker Bestrijding te Leeuwarden. Dinsdag 18 juni, om 20.00 uur, zal in het Tromp theater te Leeuwarden een benefietconcert plaatsvinden voor KWF Kanker Bestrijding.

(Tekst: Persbericht)

Om zoveel mogelijk geld op te halen voor de bestrijding voor kanker, heeft een groep jongeren de handen in één geslagen. Ze bereiden een avond vol muziek, theater en poëzie voor, om zo een steentje bij te dragen aan het bestrijden van kanker.

Benefietposter
Benefietposter

Een groepje jongeren uit Friesland en Groningen heeft zich verenigd onder een gezamenlijk doel. Dit doel is om op zijn minst 500 euro op te halen voor KWF Kankerbestrijding. De jongeren hebben allemaal een achtergrond in de kunst of media, en gebruiken deze vaardigheden voor het binnenhalen van bovenstaand bedrag. Dus naast dat ze het evenement organiseren, zorgen ze tevens grotendeels voor de invulling van de avond. Er zijn dan ook zowel reeds bekende, als nog aanstormende acts te zien op het evenement.

In een 3 uur durend programma zal er plaats zijn voor verschillende podiumkunsten. Naast bands als Electric Hollers, zullen ook verscheidene cabaretiers en dichters hun stem gebruiken tegen kankerbestrijding. Dit met het doel mensen te verleiden een bezoek te brengen aan hun concert.

De toegangsprijs beslaat 2 euro en een vrij gift. De jongeren hebben voor een benefietconcert gekozen om zo ook de donateurs iets terug te geven voor hun hulp. Ze werken met veel enthousiasme en goede wil aan dit evenement en streven er zo naar om minstens 500 euro op te halen voor de KWF kankerbestrijding.

Geef een reactie