Blog: Het wijkteam en de prostituee

Peter is 46 jaar en dol op vrouwen. Door zijn licht verstandelijk beperking vindt hij het moeilijk om een relatie aan te gaan met een vrouw. Om stoom af te blazen willen zijn broer Hans en zus Janneke hem verrassen met een prostituee. Ze vragen het wijkteam om hulp.

(Tekst: Zorg en welzijn)

Peter werd 46 jaar geleden geboren in Zuidoost-Brabant. Al vrij snel ontdekten zijn ouders Frans en Zus dat hun zoon anders was dan andere kinderen. Aan de buitenkant zie je het niet, maar Peter vindt het moeilijk om zaken cognitief te verwerken en sociale relaties aan te gaan. Met veel steun en liefde van zijn ouders, broer Hans, zus Janneke en het sociale netwerk is Peter uitgegroeid tot een lieve, oprechte en hardwerkende man. Peter heeft alles wat zijn hartje begeert. Een leuke baan bij de sociale werkplaats, leuke hobby’s en een goed contact met zijn familie. Eén ding ontbreekt: een vrouw.

De tijd dringt

In zijn vrije tijd leest Peter graag erotische tijdschriften en vindt hij het leuk om af en toe naar soft erotische video’s te kijken. Met name Kim Holland en haar meiden vindt Peter leuk. Broer Hans en zus Janneke vinden deze hobby van Peter ongezond. Sinds het overlijden van ouders Frans en Zus is de zorg voor Peter aan hun toevertrouwd. Vooral Hans vindt dat de tijd voor Peter dringt en hij besluit actie te ondernemen. Het is tijd dat Peter een ‘echte’ man wordt.

Lees hier verder

Geef een reactie