FestiVitaal: nieuw festival in sportstad Heerenveen

De Friesland Zorgverzekeraar organiseert op zondag 28 oktober FestiVitaal in recreatiegebied De Heide in Heerenveen. Een dag boordevol activiteiten die in het teken staan van een gezonde en vitale leefstijl. Iedereen die meer te weten wil komen over een gezonde levensstijl is die dag van harte welkom van 10.00 tot 16.00 uur. Er worden circa 5.000 mensen verwacht.

(Tekst: De Friesland Zorgverzekeraar)

“Als onze verzekerden zorg nodig hebben, regelen we dat uiteraard en dat blijft ook zo. Daarnaast schuiven we als De Friesland steeds meer op naar dienstverlener rondom de thema’s vitaliteit en gezondheid. We doen dat vanuit het geloof dat mensen elkaar willen helpen om langer gezond en vitaal te leven En met als doel om van Friesland de gezondste en meest vitale ‘mienskip’ van Nederland te maken. Met FestiVitaal willen we mensen inzichten geven en inspireren om te werken aan hun eigen vitaliteit en gezondheid. En dat doen we niet alleen. Dat doen we met zo’n honderd partners die dezelfde overtuiging hebben.” aldus Steven Hofenk, directeur De Friesland.

Boordevol activiteiten voor jong en oud

Met ruim honderd activiteiten is er van alles te doen en te beleven. Er zijn optredens van Iris Kroes en Jelle B, lezingen van boswachter Arjan Postma, er is een gezondheidsmarkt en er zijn heerlijke gezonde hapjes bij verschillende foodtrucks op het festivalterrein. Er zijn ook actieve clinics, workshops en boeiende sprekers. Speciaal voor de jongeren is er een hindernisbaan, klimwand, kinder-yoga, workshops van Circus Saranti en nog veel meer.

Gratis toegang

FestiVitaal is een evenement voor jong en oud en de toegang is gratis. ’s Middags wordt de winnaar bekend gemaakt van Het Beste Idee van Friesland, de wedstrijd die De Friesland deze zomer heeft uitgeschreven om nieuwe innovatieve ideeën van inwoners van Friesland in gang te zetten.

Meer informatie is te vinden op www.festivitaal.nl.

Geef een reactie