Gezond en Vitaal! Wat is uw verhaal?

Vitaliteit en wat iemand doet om gezond te leven is van persoon tot persoon verschillend. Hoe blijft u fit? En doet u dit alleen of met anderen samen? Welke initiatieven op het gebied van vitaliteit en gezondheid kent u bij u in de buurt? Wat doet u om langer thuis te kunnen wonen?

(Tekst: DeFriesland)

Benieuwd naar uw verhaal

Door verhalen uit te wisselen, hopen we dat u anderen inspireert en zelf ook geïnspireerd raakt. Op onze beurt, horen we graag wat er bij u leeft om zo ook ons steentje bij te dragen. We horen graag welke mogelijkheden, gedachten en verhalen u heeft over vitaliteit en gezondheid. Hoe regelt u dit bijvoorbeeld voor uzelf, uw gezin en/of omgeving. Of misschien heeft u op dit terrein wensen en ziet u nieuwe mogelijkheden voor uzelf en/of voor uw omgeving.

Iedereen kan zich aanmelden

We gaan graag met iedereen die zijn / haar verhaal over Gezond en Vitaal wil delen in gesprek. Zorg Verandert voert in groepen van ongeveer 10 personen een gesprek met u. Dit gesprek duurt ongeveer 2 uren. De gesprekken worden mede georganiseerd door Zorgbelang Fryslân en de Friese bibliotheken.

Verschillende locaties in Friesland

We organiseren deze gesprekken op verschillende plaatsen in Friesland. De eerste bijeenkomst is op maandag 2 juli van 10.00 tot 12.00 uur in de bibliotheek in Dokkum. U kunt zich tot en met 24 juni aanmelden. De andere gesprekken organiseren we na de zomer. Zodra de datums bekend zijn, plaatsen we die informatie hier. Na deze eerste gesprekken evalueren we en bepalen we hoe we het vervolg regelen.

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neemt u dan gerust contact op met Nynke van der Meulen.

Geef een reactie