Huisarts Tamara de Weijer bij Van der Velde over eten en darmen

Zaterdag 1 februari is huisarts Tamara de Weijer op bezoek bij Van der Velde Boeken Leeuwarden. Ze zal een korte lezing geven naar aanleiding van haar nieuwe boek Eet beter voor je maag en darmen, het vervolg op de bestseller Eet beter in 28 dagen.

(Tekst: Liwwadders)

Na de lezing is er gelegenheid om vragen te stellen aan Tamara en zal ze haar boeken signeren. De lezing begint om 15.00 uur en de toegang is vrij. In verband met een beperkt aantal beschikbare plekken, is aanmelden voor deze lezing verplicht. Aanmelden kan via telefoon (058-2132360) of e-mail (info@boekhandelvandervelde.nl).

Over Eet beter voor je maag en darmen

Maar liefst 3,7 miljoen Nederlanders hebben chronische maag- en darmklachten, van een opgeblazen gevoel en buikpijn tot brandend maagzuur. In Eet beter voor je maag en darmen beschrijft huisarts Tamara de Weijer leefstijl- en voedingsadviezen voor iedereen die zijn of haar klachten wil verminderen.

Tamara zet voeding en leefstijl dagelijks in als medicijn. Haar motto is: ‘geen pillen, maar paprika’. Eet beter voor je maag en darmen is het vervolg op haar bestseller Eet beter in 28 dagen. Het boek is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en praktijkervaring en wordt ondersteund door de Maag Lever Darm Stichting.

Met Eet beter voor je maag en darmen helpt Tamara jou je ideale voedingspatroon te ontdekken en zo je (buik)gezondheid te optimaliseren. Het boek is toegankelijk en informatief en bevat lekkere, makkelijke en snelle recepten. Met het 10-wekenplan doorloop je vier fases waardoor je erachter komt wat voor jou het beste werkt. Op naar een rustige buik!

Over Tamara de Weijer

Tamara is onafhankelijk huisarts en voorzitter en oprichter van Vereniging Arts en Leefstijl, dé vereniging voor leefstijlgeneeskunde. Ze is bekend van radio en tv waar ze als arts medische onderwerpen bespreekt en laat zien hoe je met voeding en leefstijl gezondheid kan bevorderen.

Geef een reactie