Langere reistijd naar MCL door wegwerkzaamheden

Vanaf maandag 24 juni tot en met vrijdag 19 juli zijn er diverse wegwerkzaamheden aan en rondom de Aldlânsdyk. Zo wordt onder andere vanaf maandag 1 juli tot en met vrijdag 12 juli de zuidzijde van de Aldlânsdyk opnieuw geasfalteerd.  

(Tekst: MCL)

Vanaf vrijdag 12 juli tot en met maandag 15 juli is de Aldlânsdyk vanaf het Oostergoplein naar het Drachtserplein gestremd voor alle verkeer. Het verkeer wordt o.a. omgeleid door middel van verkeersborden.

Langere reistijd van en naar het MCL

Deze werkzaamheden hebben invloed op het verkeer dat naar het Medisch Centrum Leeuwarden toe komt. Dit kan een langere reistijd van en naar het MCL opleveren.

Rondje MCL

Tijdens de werkzaamheden wordt het verkeer dat via de Aldlânsdyk naar het parkeerterrein van het MCL wil rijden omgeleid via de Oostergoweg en de Borniastraat. Het verkeer wordt met verkeerslichten en een verkeersregelaar geregeld.

Openbaar vervoer

Alle buslijnen rijden van en naar het MCL.

Informatie delen

Om zoveel mogelijk personen te informeren wil ik u vragen deze berichtgeving te delen met de uw omgeving, om zo iedereen tijdig te informeren over langere reistijd in de periode 24 juni tot en met 19 juli. Zo kunnen we er samen voor zorgen dat elke bezoeker, patiënt of medewerker van het MCL zo min mogelijk hinder van de wegwerkzaamheden ondervindt.

Plattegrond wegwerkzaamheden

Hieronder kunt u op de plattegrond alle wegwerkzaamheden rondom het MCL bekijken.(PDF en afbeeldingen)

wegwerkzaamheden
Bron: MCL
wegwerkzaamheden
Bron: MCL

Geef een reactie