Lopen voor Crisisopvang Burgum in de Slach om ‘e Mar

Bent u een hardloper? Wij attenderen u graag op de Slach om ‘e Mar, de prestatieloop in Burgum! Deze is op 13 april a.s en dit jaar is onze Crisisopvang in Burgum het goede doel! Daar zijn we erg blij mee.

(Tekst: Zienn)

Het is alweer de 26e editie van de Slacht om ‘e Mar en u kunt 5km, 10km of de marathon hardlopen. De runs starten in het Wetter- en Willepark in Burgum.

Het Goede Doel

Dit jaar zijn De Vrienden van Zienn het goede doel van de ‘Slach om ‘e Mar’ en zij bestemmen de opbrengst voor de bewoners van onze Crisisopvang in Burgum. U kent Crisisopvang Burgum misschien als Blijenhof. We bestaan sinds 1962 en vangen sinds jaar en dag mensen en gezinnen op die, om welke redenen dan ook, dakloos zijn geworden.

Jaarlijks verblijven er meer dan 200 mensen: gezinnen, kinderen, volwassenen. We begeleiden hen bij het maken van weer een nieuwe start. Met de opbrengst van de Slach om ‘e Mar kunnen wij iets voor hen extra’s doen.

Aan de slag dankzij de Slach

In de crisisopvang hebben mensen een eigen zit-/slaapkamer en zijn er gezamenlijke ruimtes. Denk aan een woonkamer, activiteitenruimte, wasruimtes, sanitair en centrale keuken. Voor de gezinnen hebben we de gezinsafdeling en elk gezin heeft een eigen appartement.

Mensen wonen zo zelfstandig mogelijk bij ons en we doen ons best hun verblijf zo goed en prettig mogelijk te maken. Daar helpt aankleding van de zit-/slaapkamer en de centrale ruimtes erg bij. Denk aan activiteitenmateriaal, televisiesets, enzovoort. Met de opbrengst van de Slach om ‘e Mar kunnen wij een extra slag slaan in de inrichting van onze ruimtes! Een groot DANKJEWEL daarom voor de organisatie en alle hardlopers natuurlijk.

Loop ook mee!

Doet u ook mee aan prestatieloop ‘Slach om ‘e mar?’ Inschrijven kan hier! Veel plezier en veel succes.

Kijk ook op: https://www.slachomemar.nl/

Geef een reactie