Maak kennis met … kikker Melle!

De Kraam- en Kinderafdeling en de poli Kindergeneeskunde hebben een nieuwe mascotte; een vrolijke kikker. Hij luistert naar de naam ‘Melle’.

(Tekst: Nij Smellinghe)

Voor pasgeborenen en chronisch zieke kinderen

Kikker ‘Melle’ wordt uitgedeeld aan baby’s die geboren worden in ons ziekenhuis en aan chronisch zieke kinderen die vaak de kinderafdeling of de poli moeten bezoeken.

Prijsvraag tijdens de Open Dag

Tijdens de Open Dag, 13 april jl., konden bezoekers meedoen aan de prijsvraag ‘Hoe ga ik heten?’. Maar liefst 325 namen werden ingeleverd. Uit de ingevulde namen werd unaniem de naam ‘Melle’ gekozen. ‘Melle’ kun je bijna terug vinden in onze naam: Nij Smellinghe en de naam betekent: ‘de eerste ontmoeting/kennismaking na de geboorte tussen de kersverse ouders en pasgeboren baby.’ Omdat de naam ‘Melle’ vier keer was ingeleverd, werd geloot om de hoofdprijs: een Melle van 60 cm. De overige drie winnaars kregen een kleiner exemplaar aangeboden.

Verrassing van MABUTEX

Kikker ‘Melle’ wordt aangeboden door MABUTEX Bedrijfskleding. Eerder werd ons ziekenhuis al verrast met een mega grote kikker. Alle kinderen die een bezoek brengen aan ons ziekenhuis kunnen voortaan lekker knuffelen met ‘Melle’.

Op de foto de overhandiging van de mega grote kikker door MABUTEX Bedrijfskleding.

Geef een reactie