MCL doet: handen uit de mouwen voor de patiënt

MCL steekt samen met Snoek Hoveniers de handen uit de mouwen voor een groener MCL! Bloemen en ander groen in en om het MCL zorgen voor een prettige en gezonde omgeving voor patiënten. Met de actie MCL doet! willen medewerkers een kwetsbaar moment als een bezoek aan het ziekenhuis voor elke patiënt een beetje opfleuren.

(Tekst: MCL)

MCL doet!

Dinsdag 11 juli 2017 werd er ’s middags in drie groepen in de buitenlucht op het MCL-terrein gewerkt aan loungebanken, bloembakken en het beschilderen van bloempotten en insectenhuisjes om het MCl voor de patiënt mee aan te kleden. De afgelopen maand hebben veel MCL-medewerkers op hun afdeling zonnebloemen gekweekt. De zonnebloemen, tuinmeubels en andere sfeervolle aankleding komen o.a. te staan bij het Oncologisch Centrum Leeuwarden, de Spoedeisende Hulp (SEH) en binnentuinen aan de looproutes en verpleegafdelingen in het MCL. De organisatie van het BijenFlinterLint in Friesland was aanwezig om het groene thema van de actie compleet te maken.

Zomer inluiden

MCL doet! was onderdeel van de jaarlijkse zomerbijeenkomst waar directie met medewerkers van het MCL samen de welverdiende zomerperiode inluiden. Bij de zomerbijeenkomst staat waardering voor medewerkers en verbondenheid als één MCL centraal. Die verbinding werd dit jaar gezocht in de gezamenlijke inzet voor een groener MCL.

Bekijk hier de fotoreportage.

Geef een reactie