Nij Smellinghe heeft gefractioneerde Co2 laser in huis

De huid- en laserkliniek van ziekenhuis Nij Smellinghe heeft voor het tweede jaar de gefractioneerde Co2 laser in huis. Met deze laser kunnen de teint en de textuur van de huid worden verbeterd.

(Tekst: Nij Smellinghe)

Heeft u last van een onregelmatige- en zonbeschadigde huid, ouderdomsvlekken, fijne lijntjes, oppervlakkige rimpels, post-traumatische littekens of acnelittekens? Dan biedt een gefractioneerde Co2 laserbehandeling uitkomst

Intakegesprek

Voorafgaand de laserbehandeling wordt met u een intakegesprek gepland. Tijdens het gesprek kunt u uw wensen bespreekbaar maken en worden o.a. leefregels met u besproken. Voor het maken van een afspraak voor een intakegesprek kunt u contact opnemen met de huid- en laserkliniek via tel: (0512) 588 801 (iedere werkdag bereikbaar van 8.30 uur tot 16.30 uur) of via e-mail huidtherapie@nijsmellinghe.nl.

Kosten

De gefractioneerde Co2 laserbehandeling is een cosmetische behandeling. De kosten van deze behandeling worden vrijwel nooit vergoed door uw zorgverzekeraar. Bij acne littekens kunt u, indien u aanvullend verzekerd bent, mogelijk een tegemoetkoming in de kosten krijgen. Raadpleeg hiervoor uw polisvoorwaarden.

“Volgens mijn omgeving zie ik er zeker 10 jaar jonger uit!”

Alice Krol, 57 jaar, heeft onlangs een gefractioneerde Co2 laserbehandeling ondergaan in ziekenhuis Nij Smellinghe. “Ik ben zeer tevreden, zowel over de behandeling als het resultaat. Ik had vooraf aan niemand verteld dat ik deze behandeling zou ondergaan. En nu krijg ik reacties als, “Wat zie jij er goed uit” en “Je ziet er niet moe meer uit”. Daarnaast vond ik het erg fijn dat ik al mijn vragen kon stellen, zowel voor, als tijdens en ook na de behandeling”.

Geef een reactie