Open dag plastische chirurgie MCL

Wat kan een plastisch chirurg betekenen voor patiënten? Op vrijdag 25 november 2016, 14:00-17:00 uur  kunnen belangstellenden daar in het MCL tijdens de Dag van de Plastische Chirurgie achter komen. U wordt opgevangen bij de hoofdingang. De plastisch chirurgen van het MCL heten dan iedereen welkom. Het thema is ‘huid’, maar de plastisch chirurgen gaan het hebben over de volle bandbreedte van hun werk: meer dan u denkt. U bent welkom!

(Tekst: MCL)

Wat is er die dag in het MCL te doen?

Workshops

Plastisch chirurgen verzorgen korte lezingen over allerlei facetten van de plastische chirurgie. Daarnaast zijn er diverse informatiestands over het vak. De plastisch chirurg heeft vooral aandacht voor de functie. Operaties aan de handen zijn vaak het werk van de plastisch chirurg. Maar denk ook eens aan borstreconstructies bij borstkankeroperaties. Behandeling van grote littekens. Chirurgie bij huidkanker. Complexe hoofd- halschirurgie. En ook cosmetische chirurgie.. Op de open dag komt u meer te weten!

Speeddate met de plastisch chirurg

Even persoonlijk met de plastisch chirurg spreken? U kunt zich aanmelden voor een korte (gratis) ‘speeddate’ van vijf minuten met één van de plastisch chirurgen. Vragen staat vrij. Een verwijzing is niet nodig en er wordt geen dossier aangelegd. Voor een speeddate is een afspraak nodig, bel vooraf met 058 286 6145.

 

Geef een reactie