Twee toppers MCL genomineerd voor LC-award

Dinsdag 12 juni is het weer zover: de verkiezing van de beste werkstukken van Friesland in het atrium van de Leeuwarder Courant. Net zoals voorgaande jaren staan de mooiste projecten van mbo-, hbo- en masteropleidingen in de schijnwerpers. Twee toppers in MCL genomineerd voor de LC-award! Wie kies jij?

(Tekst: MCL)

Een kritische vakjury kiest per onderdeel een winnaar. Ook jij mag een oordeel vellen en stemmen op je favoriet voor de publieksprijs. Twee toppers die genomineerd zijn voor de LC-award werken in het MCL. Wie kies jij? Ga naar www.lc.nl/lcawards en zoek de volgende filmpjes:

  • Decubituspreventie
    Esmée Glas deed tijdens haar opleiding HBO-verpleegkunde onderzoek naar decibitus (“doorliggen”) in het Antonius ziekenhuis in Sneek. Inmiddels loopt ze stage in het MCL. Goede decubituspreventie natuurlijk in alle ziekenhuizen een belangrijk onderwerp.
  • Ambitieuze Tsegab
    Tsegab Habtemariam Hagos komt uit Eritrea en wil graag arts te worden. Daar studeert hij keihard voor. In het MCL liep hij stage op de afdeling geriatrie. Daar blonk hij uit in vriendelijkheid tegenover de patiënten.

Geef een reactie