Tweede editie wetenschapsmagazine Explorare!

De tweede editie van ons wetenschapsmagazine Explorare is er!  In dit nummer leest u onder andere over ‘de maakbaarheid van de chirurg’, voeding rond overgewichtschirurgie, buikpijn en het prikkelbare darm sydroom (PDS) en de internationaal omarmde BladderScan van het MCL. Benieuwd? Bekijk onderstaand de digitale versie.

(Tekst: MCL)

Explorare, vizier op wetenschap

In Explorare belichten we wetenschappelijk onderzoek, innovaties en kennisontwikkeling in het MCL. U leest in verscheidene interviews, columns, onze cartoon en in andere bijdragen hoe het MCL door middel van goed wetenschappelijk onderzoek de medische, paramedische en verpleegkundige zorg doorlopend wil verbeteren. In Explorare delen we onze deskundigheid met andere ziekenhuizen, universiteiten, apotheken, zorgverleners en met u! We inspireren medewerkers om actief bij te dragen aan lopend en nieuw onderzoek.

Explorare wordt uitgegeven door de MCL Academie en verschijnt twee keer per jaar. De voorgaande uitgave van Explorare vindt u hier. Het volgende nummer komt uit in juni 2017.

Geef een reactie