Verkiezing Sociaal Werker van het Jaar begonnen

Zorg+Welzijn en arbeidsmarktorganisatie FCB gaan vanaf vandaag weer op zoek naar de Sociaal Werker van het Jaar. Ken je een sociaal werker die innovatief, creatief en vooruitstrevend is? En die een echte ambassadeur is van het sociaal werk in deze tijd van vernieuwing? Draag hem of haar dan voor als kandidaat voor de verkiezing Sociaal Werker van het Jaar 2017.

(Tekst: Zorg en welzijn)

Vanaf 1 september tot 1 december kunnen collega’s, cliënten of andere betrokkenen een sociaal werker voordragen voor de verkiezing. Dit kan je doen door hier een formulier in te vullen waarin je beschrijft waarom ‘jouw’ sociaal werker deze titel echt verdient.

Wat levert de titel op?

Niet alleen is de winnaar een jaar lang ambassadeur van het sociaal werk, maar hij of zij ontvangt ook een bedrag voor een scholingsactiviteit (795 euro) en een bedrag om te besteden aan een project in zijn/haar wijk (1000 euro). Voor Nora el Abdouni, de huidige Sociaal Werker van het Jaar, heeft de titel veel opgeleverd: ‘Mijn netwerk is vergroot en ook staat Pretty Woman, de organisatie waar ik voor werk, beter op de kaart.

Lees hier verder

Geef een reactie