Voorlichtingsavond over spataderen in MCL

Op dinsdag 22 maart 2016, 19:30 uur organiseert het Medisch Centrum Leeuwarden een voorlichtingsavond over spataderen. Deze avond is voor mensen die last hebben van bijvoorbeeld pijnlijke, vermoeide of jeukende benen. Spataderen kunnen vervelend zijn en het is begrijpelijk als men er snel vanaf wil. Gedurende deze avond wordt er informatie gegeven over de diagnose en behandeling van spataderen in het MCL.

Programma

Tijdens deze avond spreken vaatchirurg Marthe Brinckman en vaatlaborant Tanja Bloembergen. De vaatchirurg en vaatlaborant behandelen onder andere de verschillende vormen en het ontstaan van de spataderen. Ook krijgt het publiek te zien hoe een onderzoek voor spataderen plaatsvindt. Hierdoor krijgen de belangstellenden een beeld van een mogelijk behandeling. Ook is er tijd om vragen te stellen aan de vaatchirurg of de vaatlaborant.

Lasertherapie

Tijdens deze avond zijn er ook stands aanwezig waar informatie over bijvoorbeeld lasertherapie voor spataderen te verkrijgen is. Belangstellenden kunnen zich aanmelden op www.mcl.nl/voorlichtingspataderen. Aanmelden voor deze voorlichtingsavond kan tot en met 21 maart 2016.

Geef een reactie